Etiket Sonuçları: Namaz

Nis

BAFİMDER, Okul idaremiz, Öğretmenlerimiz ve bağışçılarımızın maddî ve mânevî katkılarıyla halıları başta olmak üzere neredeyse baştan aşağı yenilediğimiz okul mescidimizde,  okunan hatimler ve Yâsîn-i Şerîflerin duaları yapılarak, bağışçılarımızın hayatta olanlarına sağlık afiyet dileyerek, vefât etmiş olanlarının ruhlarına ithâfen dualar ederek ilk Cuma namazımızı edâ ettik.

Yüce Rabbimiz, uzaktan yakından hatta Almanya dahil bütün bağışçılarımızın, maddî veya mânevî destekçilerimizin hayatta olanlarına sağlık afiyetler ihsan eylesin, ömürlerini bereketlendirsin, vefât etmiş olanlarına da ganî ganî rahmet eylesin.

Mrt

9/A Proje sınıfımızla Ramazan ayında ve sonrasında devam edecek namaza davet çalışmasına başladık. Namaz içerikli tişörtler bastırdık ve  bu tişörtleri giyen dört öğrencimiz her hafta öğle araları arkadaşlarını namaza davet edecekler ve kendileri de namazlarını kılacaklar. Önceliğimiz namaza davet eden öğrencilerimizin namaza alışması ve sonra da bütün öğrencilerimizin namaz alışkanlığı ve bilinci kazanması.Ramazan ayımızın hepimize hayırlar getirmesi duasıyla...

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ gözetiminde yürütülen “Vakti Kuşanmak” projemiz çerçevesinde bu hafta 12/B sınıfı öğrencilerimizle Müftülük Merkez Camiiine gidilerek öğle namazı kılındı.

Öğle namazından önce öğrencilerimize BAFİMDER tarafından döner ve çay ikramı yapıldı.Faaliyetimizin gerçekleşmesinde maddî ve mânevî katkısı bulunan okul idaremize ve BAFİMDER dahil bütün destekçilerimize, ayrıca bu haftaki faaliyetimize katılan ve sohbetiyle faaliyetimize renk katan Meslek Dersleri öğretmenimiz Zekeriya SEMİZ' e de katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ gözetiminde yürütülen “Vakti Kuşanmak” projemiz çerçevesinde bu hafta 9/A sınıfı öğrencilerimizle Müftülük Merkez Camiiine gidilerek öğle namazı kılındı.

Öğle namazından önce öğrencilerimize döner ve çay ikramı yapıldı.Faaliyetimizin gerçekleşmesinde maddî ve mânevî katkısı bulunan okul idaremize ve BAFİMDER dahil bütün destekçilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.