Etiket Sonuçları: Satranç Turnuvası

Mrt

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak "40'ta 40" projemiz kapsamında okulumuzda yaptığımız büyük satranç turnuvası  güzel karelere sahne oldu. Okul müdürümüz Dursun ÖZKAN yarışmaya  katılan bütün öğrencilere katılım teşekkür belgelerini verdikten sonra, yarışmada ilk 3'e giren öğrecilere  hediyelerini takdim etti.İlk üçe giren öğrencilerimiz: 1. 12/A sınıfından Yunus Emre YILDIZ, 2. 9/A Proje sınıfından Mehmet Kağan KARAHASANOĞLU ve 3. 9/A Proje sınıfından Ahmet Hüsrev PELİT .Katılan bütün öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diliyoruz.

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak "40'ta 40" projemiz kapsamında büyük bir satranç turnuvası gerçekleştirdik.Okul Müdürümüz Dursun Özkan Bey ilk taşı koyarak yarışmayı başlattı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, hakemliğimizi yapan Ahmet KAYA hocamıza ve Bafra Genclik Merkezine teşekkür ediyoruz. Ayrıca yarışmada dereceye giren ögrencilerimiz de okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.