Etiket Sonuçları: Vakti Kuşan

Ramazan ayında başladığımız namaza davet etkinliğimizde özel yaptırdığımız tişörtleri giyerek her hafta 4 kişi  tüm sınıfları öğle namazına davet eden ve sene sonuna kadar devam edecek  olan 9/A proje sınıfımıza verilen söz gereği SarIgazel’de Piknik etkinliği yapıldı. Piknikte, sabah öğrencilerimizin getirdiği yiyeceklerle kahvaltı yapıldı, öğleden sonra sucuk ve tavuk ızgara yapıldı. Öğle ezanının okunmasıyla birlikte öğrencilerimizle açık alanda cemaatle namaz kılındı ve farklı etkinliklerle güzel bir gün geçirildi.

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ gözetiminde yürütülen “Vakti Kuşanmak” projemiz çerçevesinde bu hafta 9/A sınıfı öğrencilerimizle Müftülük Merkez Camiiine gidilerek öğle namazı kılındı.

Öğle namazından önce öğrencilerimize döner ve çay ikramı yapıldı.Faaliyetimizin gerçekleşmesinde maddî ve mânevî katkısı bulunan okul idaremize ve BAFİMDER dahil bütün destekçilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ gözetiminde yürütülen “Vakti Kuşanmak” projemiz çerçevesinde bu hafta 9/A Proje sınıfı öğrencilerimizle Müftülük Merkez Camiiine gidilerek öğle namazı kılındı.

Öğle namazından sonra  öğrencilerimize lahmacun ikramı yapıldı.Faaliyet esnasında öğrencilerimize eşlik eden okulumuz İngilizce öğretmeni Ömer Çağlıyan hocamıza da katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ gözetiminde yürütülen “Vakti Kuşanmak” projemiz çerçevesinde bu hafta 12/A sınıfı öğrencilerimize öğle namazından önce  döner ve çay ikramımız oldu, Ahmet Kaya hocamız kısa sohbet yaptı.Daha sonra Müftülük Merkez Camiiine gidilerek öğle namazı kılındı.

Öğle namazından sonra  Alparslan Türkeş parkında açılan Çanakkale müzesine gidildi ve öğrencilerimize görevliler tarafından bilgi sunumu yapıldı.

Ara

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ gözetiminde yürütülen “Vakti Kuşanmak” projemiz çerçevesinde bu hafta 9/B ve 9/C  sınıfı öğrencilerimizle öğle namazında Müftülük Merkez Camiiine gidildi.

Öğle namazından sonra başta BAFİMDER, İHH, Eğitim Bir Sen dahil olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Filistin yararına düzenlenen kermese yemeğe gidilerek öğrencilerimize yemek yedirildi ve ikramlarda bulunuldu.

Kas

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ gözetiminde yürütülen “Vakti Kuşanmak” projemiz çerçevesinde bu hafta 11/A proje sınıfı öğrencilerimizle öğle namazında Müftülük Merkez Camiiine gidildi.

Ahmet KAYA hocamız namazdan sonra simit, çay ve tatlı eşliğinde kısa bir konuşma yaptı. Biyoloji hocamız Fatma ÇAMAŞ’a simit ikramından dolayı, Müftülük Merkez Camii müezzini ve velimiz  Niyazi KASA’ya tatlı ikramı ve kısa sohbetinden dolayı, bize eşlik eden Kimya öğretmenimiz Bahriye ERDOĞDU hocamıza da çok teşekkür ederiz.

Ekm

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ gözetiminde yürütülen “Vakti Kuşanmak” projemiz çerçevesinde 10\A proje sınıfı öğrencilerimizle öğle namazında Müftülük Merkez Camiiine gidildi. Namaz öncesi Filistin için dua edildi. Öğle namazı kılındıktan sonra Filistinli şehit edilen kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaz sonrası simit, çay ve öğrencimiz İsmail'in kendi elleriyle yaptığı kek eşliğinde dini ve güncel konularla ilgili sohbet yapıldı.

"Vakti Kuşanmak" projemizin yürütülmesi çalışmalarında simit-çay ücretlerinin karşılanması dahil maddi-manevi katkı sağlayan bütün destekçilerimize gönülden teşekkür ediyor, Rabbimizden kazançlarını bereketlendirmesi dualarıyla katkılarının devamlarını bekliyoruz.

Ekm

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ gözetiminde yapılacak olan Vakti Kuşanmak projemiz faaliyete geçirilmeye başlandı.Proje çerçevesinde “Vakti Kuşanmak” temalı pano hazırlanarak, 11/10/2023 Çarşamba günü 10/A sınıfı öğrencilerimiz öğle namazlarını meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Ayşegül Karlıdağ  refakatinde Müftülük Site Camiinde kıldılar. Namaz sonrası  simit ve çay eşliğinde öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerimizle kısa bir sohbet programı da icra ettiler.