Değerli Öğrencilerimiz!

Şubat 2024 sorumluluk sınav takvimi ektedir.SInavlar 08 Şubat Perşembe günü başlayıp 15 Şubat Perşembe günü sona erecektir.Sınavlar ders çıkışında belirtilen saat ve sınıflarda yapılacaktır. Sorumluluğu bulunan tüm öğrencilerimizin sınavlara girmeleri gerekmektedir.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 23 Ekim 2023 Pazartesi Günü Saat 13.30'da Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yapılacaktır.Bütün velilerimizin toplantıya katılımlarını rica ediyorum.

Değerli Öğrencilerimiz!

Eylül 2023 sorumluluk sınav takvimi ektedir.Sinavlar 13 Eylül Çarşamba günü başlayıp 19 Eylül Salı günü sona erecektir.Sinavlar belirtilen saat ve sınıflarda yapılacaktır. Sorumluluğu bulunan tüm öğrencilerimizin sınavlara girmeleri gerekmektedir.

Değerli Öğrencilerimiz!

Haziran 2023 sorumluluk sınav takvimi ektedir.Sinavlar 5 Haziran Pazartesi günü başlayıp 8 Haziran Perşembe günü sona erecektir.Sinavlar belirtilen saat ve sınıflarda yapılacaktır. Sorumluluğu bulunan tüm öğrencilerimizin sınavlara girmeleri gerekmektedir.

Recai ORUÇ